Curaçao 1971

EEN NIEUW PROJECT…

Ik schrijf. Liefst boeken. En nu een blog.
De afgelopen zeven jaar publiceerde ik een drietal vrolijke romans bij AmboAnthos Uitgevers. Ik schrijf ook commerciële teksten: ik ben al vijfendertig jaar copywriter in de reclame. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger, bestuurder en als trouwambtenaar (BABS). Ik ben getrouwd met mr Broekriem, die veel geduld met me heeft. We hebben drie kinderen en twee kleinkinderen. 
Op mijn website martje.nl vind je uitgebreide informatie over mijn romans. Ook kun je daar meer lezen over mijn levensloop

De Broekriem: een zijsprong

Dit voorjaar werkte ik aan een nieuw en spannend boekproject. Toen nam COVID-19 het leven over en kreeg ik aandrang om een zijsprong te maken. Dat is me eerder overkomen. Aan impulsen geef ik graag toe, omdat ze soms leiden tot boeiende avonturen die – achteraf – minder onbesuisd blijken dan aanvankelijk gedacht.
Hopelijk gaat het met deze blog ook zo. Als meisje was ik al dól op tutten met kleren. En op schrijven. De Broekriem maakt die cirkel rond.