EEN JOGGINGBROEK TEGEN DEPRESSIEVE GEVOELENS

Joggingbroeken zitten heerlijk. Meestal staan ze vreselijk.

Deze vind ik echter perfect, omdat hij is gemaakt vanwat ze ‘travelkwaliteit’ noemen. Door het hoge percentage elastaan (28%) komen er geen uitgedeukte knieën in en zakt hij aan de achterkant ook niet uit alsof ik een stevige luier draag. Een nadeel is wel dat het badpakachtige materiaal bij lage temperaturen koud aanvoelt en bij hoge temperturen voor geen meter ventileert.

Ik ben gek op deze broek, een van de laatste uitspattingen voordat mijn koopstop inging. Door de racestrepen aan de zijkant lijken mijn benen nét iets langer dan ze zijn. Hier draag ik hem met een bijpassende, wijde top. De kleur helpt uitstekend tegen de somberheid die ik soms voel omdat Rutte het nog steeds niet goed vindt dat ik mijn kinderen knuffel.  

Dit setje is ideaal om mee op de bank te gaan liggen wachten op betere tijden. Als ik boodschappen ga doen, gooi ik er dit gilet overheen. Je weet immers nooit wie je onderweg tegenkomt… Onder een jasje vind ik een v-hals meestal niet mooi staan. Dan trek ik deze top gewoon achterstevoren aan.

DEZE COMBI:

Broek: Trvl Drss van Zenggi 2020 €€
Top: Trvl Drss van Zenggi 2020 €€
Gilet: Zara 2020 €
Schoenen: Swear London 2020 €
Tas: Longchamp €€ (tweedehands)

Laat een reactie achter